Hero Image

Ambassadör

Stayin' salty since 1963!

Erik Wallgren är grundare av Nomado. Det var han som tog Epic Kayaks till Sverige för 15 år sedan som landets första surfski-distributör när sporten växte på andra delar av jordklotet. Succén i Sverige var ett faktum när multisportare och motionspaddlare ville ha lättare båtar, samtidigt som Epics produkter passade paddlare på de flesta nivåer. Under 2020 klev Nomado av som Epic-distributör för att framöver istället fokusera på att organisera paddlingsevent, tävlingar och skräddarsydda resor inom Norden både för individer och mindre grupper.

Utöver detta är Nomado specialister på att laga och modifiera surfskis, kajakar och paddlar i lätta, tunna kompositmaterial. Specialtillverkade dekaler och dekalsättning ingår också i Nomados utbud.

Kontakta Erik på www.nomado.se för förfrågningar.

Eriks partner Yahnny Adolfo San Luis är en fotograf, idrottskvinna och serieentreprenör från Hawaii med världen som arbetsplats. Hennes äventyrsresebolag Yahnny Bly & Co är specialiserade på skräddarsydda resor "off the beaten track" och organiserar resor i Norden tillsammans med Nomado.

Yahnnys hemsida hittar du här: www.yahnnybly.com

Nomado och Yahnny Bly & Co väljer Epic Kayaks Sweden som leverantör av best-in-class utrustning och service.